Jak deaktivovat nebo smazat svůj účet Threads

Vyzkoušejte Náš Nástroj Pro Odstranění Problémů





Přečtěte si, jak dočasně deaktivovat nebo trvale smazat svůj účet Threads pomocí iPhonu, telefonu Android nebo webového prohlížeče, aniž byste deaktivovali, smazali nebo ovlivnili svůj hlavní instagramový účet.



  Smažte svůj účet Threads

Když Meta (mateřská společnost Facebooku a Instagramu) spustila Threads jako soutěž na Twitteru, možná jste si na ní, stejně jako miliony dalších lidí, vytvořili účet, protože to bylo velmi jednoduché. Stačilo se přihlásit pomocí svého uživatelského jména a hesla na Instagramu a projít úvodními úvodními obrazovkami.

Možná jste si však uvědomili, že to není tak skvělé jako Twitter, pokud jde o vytváření textových příspěvků. Ať už je důvod, proč již nepoužíváte vlákna, jakýkoli, zde je návod, jak se svého účtu zbavit.

Obsah skrýt 1) Rozdíl mezi deaktivací a smazáním vašeho účtu Threads 2) Deaktivujte nebo smažte svůj účet Threads, aniž by to ovlivnilo váš účet Instagram 2.1) Pomocí aplikace Threads 2.2) Používání vláken v prohlížeči 3) Co když deaktivujete nebo smažete svůj účet Instagram 4) Vytvořte si nový účet Threads

Rozdíl mezi deaktivací a smazáním vašeho účtu Threads

Deaktivace je dočasné opatření které můžete dělat jen jednou týdně. Po deaktivaci vašeho profilu Threads budou všechny vaše příspěvky, komentáře, profilová stránka a další interakce provedené na platformě skryté a nebudou viditelné pro nikoho. Tuto možnost byste měli zvolit, pokud si jen chcete dát pauzu a zároveň si ponechat možnost obnovit svůj obsah v budoucnu.



Na druhou stranu, smazání vašeho účtu Threads je trvalé . Poté, co provedete kroky ke smazání účtu Threads, bude váš profil a veškerý jeho obsah před všemi skryt po dobu 30 dnů. A po těchto 30 dnech je vše smazáno.

Pokud během těchto 30 dnů změníte názor, můžete se jednoduše přihlásit do aplikace Thread nebo webové stránky pomocí svých starých přihlašovacích údajů a zrušit proces mazání. Poté bude váš profil a všechny vaše příspěvky, komentáře atd. opět viditelné pro ostatní.

Deaktivujte nebo smažte svůj účet Threads, aniž by to ovlivnilo váš účet Instagram

Pomocí aplikace Threads

1) Otevřete ve svém zařízení oficiální aplikaci Threads iPhone, iPad nebo telefon s Androidem a klepněte na ikona účtu z pravého dolního rohu.



2) Klepněte na ikonu nabídky shora a vyberte Účet .

  Klepněte na ikonu nabídky a vyberte Účet v aplikaci Threads na iPhone

Spropitné: Pokud plánujete smazat svůj účet, můžete klepnout Stáhněte si své informace První.

3) Vybrat Deaktivujte nebo smažte profil .



4) Klepněte Deaktivovat profil a potvrďte nebo stiskněte Smazat profil , zadejte heslo k Instagramu a klepněte na červenou Smazat profil vláken knoflík.

  Deaktivujte nebo odstraňte profil v aplikaci Threads na iPhone

Používání vláken v prohlížeči

1) Návštěva threads.net v prohlížeči počítače a přihlaste se pomocí svého uživatelského jména a hesla na Instagramu.



2) Klikněte na ikonu nabídky z pravého horního rohu a vyberte si Nastavení .

3) Přejít na Účet tab.



4) Klikněte Deaktivujte nebo smažte profil .

  Klikněte na Nastavení a vyberte deaktivovat a odstranit ve webovém prohlížeči na Threads dot net

5) Vybrat Deaktivovat profil nebo Smazat profil .



  Deaktivujte nebo smažte svůj účet Threads z webového prohlížeče

Co když deaktivujete nebo smažete svůj účet Instagram

Jak již bylo zmíněno, deaktivace nebo smazání účtu Threads nemá vliv na váš účet Instagram. Pokud však vy deaktivujte nebo smažte svůj instagramový účet , také deaktivuje nebo smaže váš účet Threads. Je to proto, že Threads používá stejné přihlašovací údaje jako váš účet Instagram.

Vytvořte si nový účet Threads

Po deaktivaci účtu Threads není potřeba vytvářet nový účet. Jednoduše se přihlaste pomocí svého uživatelského jména a hesla na Instagramu a obnovte svůj profil Threads.

Po smazání účtu Threads však budete muset počkat 90 dní a poté si můžete vytvořit účet Threads pomocí stejného uživatelského jména a hesla účtu Instagram.

Podívejte se dále:

Top